Pravi naslov za kadrovske rešitve

Izbor pravih kadrov

Premišljen izbor kadrov

zmanjšuje možnost tveganja zaradi neustreznega zaposlovanja.

Izbor kadrov – izbor pravih sodelavcev je prvi korak h graditvi dobrega kadrovskega potenciala podjetja.

Vsak delodajalec potrebuje prave – to je dobre sodelavce, slabih ne potrebuje nihče. Dobri sodelavci so tisti, ki znajo, zmorejo in hočejo kar najbolj učinkovito opravljati naloge in dosegati zastavljene cilje.

Ali potrebujete novega, dobrega sodelavca, ki ga morate še poiskati in izbrati? Nimate časa za pregledovanje neštetih vlog kandidatov z borze dela. Skrbi vas, kako iz množice izbrati tiste, ki se bi jih splačalo povabiti na razgovor. Želite se posvetiti samo manjšemu številu kandidatov, ki že izpolnjujejo vaše zahteve.

Splača se vam poiskati pomoč strokovnjaka.

Morda se vam je že zgodilo, da v veliki želji hitro najti ustreznega novega sodelavca niste bili dovolj pozorni na kandidatove pomanjkljivosti? Ali pa ste se tolažili, da se bo že uredilo? Pa se ni. Ali pa niste dovolj natančno oblikovali svojih pričakovanj in izkazalo se je, da jih novi sodelavec izpolnjuje samo na pol?

Res je, da se čisto vsega o kandidatu ne da ugotoviti v postopku izbora, z gotovostjo pa lahko trdimo, da se je moč izogniti marsikateremu kasnejšemu razočaranju.

Hitenje ali subjektivna presoja na podlagi dobrega prvega vtisa lahko privede do neustreznega kadrovanja in kasnejšega zaposlovanja. Posledica je neprijetno odpuščanje in po nekaj mesecih zapravljenega časa, denarja in energije ste spet na začetku.

S kadrovskim strokovnjakom se zmanjšuje možnost tveganja zaradi neustreznega kadrovanja in zaposlovanja, prihranite čas in denar.

Za uspešen izbor kadrov so pomembne zlasti

  • dobro opredeljene zahteve in pričakovanja delodajalca
  • dovolj časa za ustrezno vabljenje, preverjanje in izbiro kandidatov
  • dober kadrovski strokovnjak z objektivnostjo in celovitim pristopom
V skrbnem in temeljitem postopku izbora ugotovimo, kateri izmed kandidatov v največji meri izpolnjuje pričakovanja delodajalca

Kadrovska služba  ni kadrovska agencija, ki bi kadre zbirala na zalogo. Nove kadre iščemo sproti in jih izbiramo samo za znanega delodajalca.

Najprej vas moramo spoznati in prepoznati vaše potrebe. Potem skupaj z vami dobro opredelimo zahteve in pričakovanja in vam glede na konkretne okoliščine predlagamo optimalni način vabljenja. V skrbnem in temeljitem postopku izbora ugotovimo, kateri izmed kandidatov v največji meri izpolnjuje vaša pričakovanja in vam jih v pogovoru celovito predstavimo. Končni izbor prepuščamo vam, seveda pa vam lahko tudi pri tem stojimo ob strani.

Če potrebujete pomoč pri izboru kadrov, pišite, pokličite!

Predlagali vam bomo izvedbo, prilagojeno vaši situaciji, vas seznanili s ceno in rokom izvedbe.

ZA REŠITVAMI KADROVSKIH PROBLEMOV STOJIMO STROKOVNJAKI

Kami, d.o.o., Ljubljana
Podmilščakova ulica 36
1000 Ljubljana

01 43 11 290
0590 53 642
041 670 646
031 378 154

faks: 01 43 02 299
kadrovska@kami.si

Spletna stran za funkcionalnost uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo. Več informacij